[]

 

Hur designar jag en t-shirt?

Att designa din egen t-shirt, med eget tryck, är både enkelt och roligt med vårt onlinebaserade designverktyg. Du kan skapa ditt eget plagg via tre enkla steg:

1.     Välj t-shirten som du vill trycka på

2.     Lägg till ditt eget tryck/din egen text

3.     Ladda upp ditt foto eller lägg till bilder

Så fort du är klar med att arrangera dina bilder och texter i förhållande till varandra, så har du skapat din alldeles egna t-shirt!

Kika gärna på vår T-shirt Design-tutorial för att få en förstahandsuppfattning om hur enkelt det är, och har du en bulk-order på tolv t-shirtar eller mer så kan du besöka Bulk för att läsa mer!

 

Vad kostar det att designa en t-shirt?

Våra unika t-shirts, med ditt eget tryck, kostar från 249:- (För barn 0-12 år från 249:-).

Vit t-shirt med tryck 249:-

Svart T-shirt med tryck 299-348:-

Sweatshirt med tryck 399-499:-

Hoodies med Tryck 499-549:-

Tygkasse med tryck 219:-

 

Hur gör jag om jag vill beställa ett större antal t-shirtar?

T-shirt bar Erbjuder snabba leveranstider och konkurrenskraftiga priser för bulkbeställningar. Behöver du dessutom en blandning av storlekar, tryck eller om det är så att du har ett speciellt event alldeles runt hörnet, kan vi hjälpa till! Vi kan naturligtvis trycka ett provplagg åt dig, för att säkerställa din nöjdhet, innan vi går vidare till själva bulkordern.

Läs mer om hur det går till under  Bulk

 

Jag har bråttom! Jag behöver en t-shirt nu!

Bor du i Stockholmsområdet är du varmt välkommen att besöka vår nya butik på Skånegatan 66 mittemot Skrapan på Södermalm, så trycker vi din t-shirt på plats i butiken. I övriga fall kan vi placera din order som hög prioritet, trycka den direkt och skicka via express-post. Vid expresstryck/-leverans kan prisbilden ändras något.

 

Om jag vill designa en t-shirt, måste jag beställa den?

Nej, det behöver du inte! Vi uppmuntrar dig till och med att leka runt med vårt egna designverktyg. Du är varmt välkommen att skapa så många egna tryck du vill, och när du väl gjort det får du gärna dela med dig av dem på Facebook, twitter eller mail innan du trycker upp eller väljer att köpa dem.

Du kan testa att designa en t-shirt med eget tryck redan nu med hjälp av vår Online T-shirt Designer

 

Hur laddar jag upp bilder eller foton jag har sparade på min dator?

Att ladda upp ett eget tryck är lätt att göra med vårt tryckverktyg.

De flesta bilder går att ladda upp utan att ändra deras storlek. Kom bara ihåg; En bild av bättre kvalitet kommer att resultera i ett tryck av bättre kvalitet. Följande bildformat accepteras av vårt tryckverktyg

-        JPEG (filändelse .jpg, .jpeg eller .jpe)

-        GIF (filändelse .gif)

-         TIFF (filändelse .tif eller .tiff

-        PNG (filändelse .png)

 

Erbjuder ni rabatter?

Självfallet tycker vi på NAMN om att belöna trogna och återkommande kunder, med rabatter och specialerbjudanden!

 

När du köper två eller fler t-shirtar via vårt tryckverktyg erhåller du följande rabatter på din totala order:

1.     10% rabatt    2-4 t-shirtar

2.     20% rabatt 5-9 t-shirtar

3.     25% rabatt 10-19 t-shirtar

4.     30% rabatt 20-29 t-shirtar

5.     35% rabatt 30-39 t-shirtar

6.     40% rabatt 40-59 t-shirtar

7.     50% rabatt 60-99 t-shirtar

8.     60% rabatt 99+    t-shirtar

 

Dessutom är du välkommen att gilla oss på LÄNKTILLFACEBOOK eller ansluta dig på länktillTwitter, så kan vi hålla dig uppdaterad om erbjudanden, events eller specialrabatter!

 

 

Hur kontaktar jag er?

 

Om det uppstår en fråga, fundering eller om du har några önskemål/synpunkter så är du varmt välkommen att höra av dig. Det lättaste sättet att få tag på oss är att svänga förbi vår butik på Skånegatan 66, mittemot Skrapan på Södermalm, så kan vi hjälpa dig direkt. I annat fall är du välkommen att maila på juri@tshirtbar.se

 

Finns det någon form av minimiorder?

Nejdå! En av fördelarna med att skapa en t-shirt med eget tryck här på T-shirt bar är att vi inte har några storleksbegränsningar, eller startkostnader för våra tryck. Vår moderna, digitala tryckteknik innebär att vi kan ha låga priser även för ordrar med enskilda plagg så att du bara betalar för t-shirten du tänker bära och trycket du tänker visa upp! Är du däremot intresserad av en så kallad bulkorder är du varmt välkommen att göra det, och det gör du lättast här.

 

 

Kan jag blanda mellan storlekar, stilar och tryck i min order, eller måste alla vara samma?

 

Naturligtvis är du varmt välkommen att blanda fritt! Eftersom trycktekniken är befriad från uppstartskostnader så kan vi trycka dina plagg individuellt, vilket medför att du kan skräddarsy din beställning efter dina precisa behov. Kanske att hela familjen vill ha varsin t-shirt som minne från en resa? Med vårt onlineverktyg kan du enkelt ladda upp en semesterbild och sedan välja rätt storlek till varje familjemedlem och få hem ett skräddarsytt minnespaket!

1.     Skapa så många designs du vill

2.     Välj fritt mellan t-shirtstorlekar

3.     Välj mellan färger och t-shirttyper.

Glöm inte heller bort att du får rabatt vid köp av två eller fler t-shirtar!

 

Finns det möjlighet att låta trycka ett provplagg?

Absolut! Vid bulkbeställningar kan vi naturligtvis låta trycka upp ett provexemplar åt er, så att ni kan förvissa er om kvalitén på våra produkter innan ni lägger själva bulkordern.

Hur lång leveranstid har ni? När kommer min beställning?

Dina t-shirtar med eget tryck levereras inom 2-4 arbetsdagar!

 

Kan jag ge bort en t-shirt med eget tryck som present, och skicka den till någon annan?

Självfallet kan du göra det! Specialdesignade t-shirtar är ofta uppskattade och ofta använda presenter, antingen som födelsedagspresent, julklapp eller som konfirmations- och studentpresent.  Våra t-shirtar levereras snyggt förpackade och på din anmodan kan vi skicka dem direkt till personen du vill överraska! Designa en t-shirt nu direkt med vårt designverktyg!

Hur tar jag bäst hand om min nya t-shirt?

För att ta hand om din t-shirt, och också ditt eget tryck, rekommenderar vi att du tvättar kläderna för hand, eller på låga temperaturer i en tvättmaskin som kan centrifugera i lägre hastigheter. Torktumla eller blek inte dina plagg! Vill du stryka din t-shirt gör du det med fördel när den är utochinvänd på låga strykjärnstemperaturer när du stryker över trycket.

 

 

Kommer trycket att försvinna och bli urtvättat?

Naturligtvis slits alla plagg i takt med användning och med tvättar. Vår digitala tryckteknik färgsätter dock själva bomullsfibrerna i tyget vilket medför att trycket inte kommer försvinna innan t-shirten gör det. Eftersom fibrerna ”luckras” upp litegrann vid första tvätten är det normalt att förvänta sig en liten skärpaförändring. Vad vi däremot kan lova är att du inte kommer att få en t-shirt vars tryck är av typen som tappar färgstyrka redan efter några tvättar. Den kommer överleva många tillfällen, fler tvättar och förmodligen ännu fler kommentarer!

 

Hur betalar jag för min order?

Vi tar emot såväl Paypal som Visa och Mastercard för alla betalningar som görs online

 

Tar ni emot returer?

Vi har ytterst sällan klagomål eller problem med vare sig våra tryck, plagg eller service. Naturligtvis är vi inte alla perfekta, och skulle olyckan vara framme på något sätt är vi oerhört noggranna med vår relation till dig som kund och att du ska gå nöjd ur en affär med oss. Skulle du alltså, mot all förmodan, vara missnöjd med en av våra produkter får du gärna höra av dig inom 30 dagar från att mottagit produkten, och förklara varför du är missnöjd. Ofta är problemet väldigt lätt att lösa med rätt kommunikation! Glöm inte heller att behålla paketet du mottog varan i, och att du måste kontakta oss innan du returnerar någonting så att vi har tid på oss att undersöka problemet. Vi har tyvärr inte möjlighet att mottaga returer som skickats efter 30 dagar från det att du fått din produkt, eller om de beror på oaktsam behandling av produkten. Exempel på oaktsam behandling kan vara ouppmärksammade tvättråd, eller vårdslös hantering.

Vi tror dock, till syvende och sist, att nyckeln till framgång ligger i en hälsosam kommunikation. Kom gärna in till butiken och prata med oss, eller ring och förklara vad du upplever har gått fel så brukar vi alltid kunna ordna någonting för att göra dig som kund nöjd!

Trans