[]

Om T-shirt bar

T-shirt bar är ett nytt, fräscht och ungt svenskt företag som specialiserar sig på specialdesignade t-shirtar med eget tryck. T-shirt bars hemsida lanserades under sommaren 2012, med säte i Stockholm, och har sedan dess expanderat kraftigt. Vi har anslutning till framgången på webben även öppnat en ny butik i Skrapan, på Södermalm i Stockholm, där vi erbjuder personlig service, med möjlighet att trycka, direkt i butiken. Vi sätter ett stort värde vid att vi kan tillhandahålla den senaste trycktekniken och erbjuda bra kvalitet på såväl våra kläder som våra tryck.

Vi älskar våra t-shirtar och har designat, skapat och tryckt dem sedan konceptet tog form i början av 2011. I takt med att vi fick fler och fler reaktioner på våra tryck, och t-shirtar, fick vi också fler förslag på nya idéer och koncept. Det var i anslutning till vänners positiva reaktioner som vi beslöt oss för att dela med oss av vårt egenskapade designverktyg och dessutom ge alla andra möjligheten att förverkliga sina idéer via lanseringen av vår nya hemsida.

Varför ska jag handla på T-shirt bar?

Vårt absoluta mål på T-shirt bar är att erbjuda våra kunder de bästa produkterna och den bästa trycktekniken till konkurrenskraftiga priser. Alla våra kläder och tryck har testats för att säkerställa att de både är hållbara och dessutom kommer ut ”bildperfekta” varje gång. Vårt egenskapade onlineverktyg är både enkelt och roligt att använda, så att du kan få en bekväm och krångelfri shoppingupplevelse, varje gång.

 

Designa din t-shirt, med eget tryck, redan idag!

                                     

Trans